El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, guardonat amb el Premi Alimara per tres iniciatives de promoció

Pel nou web de la Costa Daurada, per material promocional de ciclisme i pel mapa de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre. Els guardons els convoca el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, amb el suport del Saló del Turisme B-Travel

20/04/2018
Turisme
Barcelona
Comunicació
Els guardonats en l'edició d'enguany
Els guardonats en l'edició d'enguany

El nou web de la Costa Daurada, un fullet promocional de ciclisme a la Costa Daurada i el mapa turístic de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre han estat mereixedors d'un dels Premis Alimara que atorga el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, amb el suport del Saló del Turisme B-Travel. En concret, el jurat ha premiat el nou disseny, l'evolució i innovació de la imatge del nou lloc web, i la qualitat del fullet i del mapa, un material promocional editat per la Diputació de Tarragona, gestora de les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

El president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, ha recollit el guardó en la 34a gala de lliurament d'aquests premis, a la ciutat de Barcelona. En aquesta edició dels Premis Alimara s’han presentat 45 candidatures, entre les que hi ha entitats del sector turístic, hoteler, gastronòmic i altres sectors vinculats al turisme que han realitzat l’acció de promoció turística durant l’any 2017 o principi de 2018. Durant la nit, s’han lliurat catorze premis Alimara, que han recaigut en onze campanyes de promoció turística, dues empreses o entitats que, fora de concurs, han estat distingides amb el Premi Alimara Mass Media i el Premi Alimara Especial del CETT, i un Premi Alimara 'In Memoriam' a Ramón Bagó i Agulló, president del Grup Serhs i del Saló Internacional del Turisme, precedent del B-Travel. De l'àmbit de la demarcació de Tarragona, a banda del patronat de Turisme de la Diputació també s'ha premiat la campanya Tuna Tour, del grup Balfegó de l'Ametlla de Mar.

 

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges