La Diputació de Tarragona promociona la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre al Mercat d'Escapades, celebrat a Barcelona

Amb l'objectiu de donar a conèixer propostes de turisme d’interior per fer en un cap de setmana o en un pont

24/03/2015
Turisme
Barcelona
Premsa
Estand del Patronat de Turisme de la Diputació al certamen
Estand del Patronat de Turisme de la Diputació al certamen

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha donat a conèixer entre el públic de Barcelona diferents opcions de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre per fer-hi escapades curtes. Les dues marques turístiques han participat a l’acció promocional Mercat d’Escapades, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i que ha tingut lloc davant la Catedral de Barcelona. A més del Patronat de Turisme de la Diputació, altres organismes del territori també han participat de l’acció promocional, amb l'objectiu de donar a conèixer propostes de turisme d’interior i experiències del mercat català.

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre han disposat d'un estand des d'on s’han donat a conèixer les opcions que aquest territori ofereix al públic de Barcelona per dedicar-hi una escapada de cap de setmana o per algun pont. Per part de Terres de l’Ebre, a més del material promocional del què es disposa, des del Patronat de Turisme de la Diputació s’ha editat un nou material amb 50 propostes, també explicades on-line a www.terresdelebre.travel/experiencies.

Amb el Mercat d’Escapades, l’Agència Catalana de Turisme ha donat inici a l’Any del Turisme d’Interior i de Muntanya, que comptarà amb diferents accions de suport a la comercialització i promoció d’aquest segment de l’oferta turística catalana. El mercat domèstic català és absolutament majoritari a les zones de l'interior, tant de la Costa Daurada com de les Terres de l'Ebre. L'any 2014, aquest mercat ja va mostrar una recuperació. Ara s’estan incrementant les accions de promoció i comunicació per part del Patronat de Turisme de la Diputació, per estimular encara més aquesta recuperació.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges