La presidenta de la Diputació coneix sobre el terreny la millora de la carretera TV-3223 entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella

També ha visitat les darreres obres municipals realitzades amb el suport de la institució en aquests dos pobles del Priorat

15/04/2021
Infraestructures
Pradell de la Teixeta
Comunicació
Visita a la carretera, al tram proper a l'estació ferroviària de Pradell
Visita a la carretera, al tram proper a l'estació ferroviària de Pradell

La carretera TV-3223 entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella, que forma part de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona, ha estat objecte d'una profunda remodelació que n'ha millorat la seguretat, amb un impacte mínim sobre el paisatge. La presidenta de la institució supramunicipal, Noemí Llauradó, ha conegut sobre el terreny la millora d'aquesta via, durant la visita que, aquest dijous a la tarda, ha efectuat a aquests dos municipis del Priorat.

L'obra, pressupostada en 1.933.000€, ha permès eixamplar la calçada de la TV-3223 al llarg de gairebé 5 km. També s'hi han fet cunetes transitables, s'han eixamplat dos ponts existents i s'ha millorat el traçat en els revolts considerats perillosos per a la circulació. Després de la visita a diversos trams d'aquesta carretera, Noemí Llauradó ha recorregut diferents espais de les dues localitats on s'han efectuat obres amb l'ajut de la Diputació. Ho ha fet acompanyada de de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació, Marta Blanch; del diputat delegat d'Oficina Tècnica i Projectes i Obres, Carles Pellicer; de l'alcalde de la Torre de Fontaubella, Albert Sabaté, i de l'alcaldessa de Pradell de la Teixeta, Lourdes Aluja, a més d'altres representants municipals.

A la Torre de Fontaubella, han conegut de prop els treballs d'adequació d'una finca com a aparcament municipal i el projecte de pavimentació i serveis del carrer de la Plana. I a Pradell de la Teixeta, han visitat les obres ja realitzades a la plaça de les Escoles i al carrer de les Eres, així com els projectes del carrer de la Font i del magatzem municipal. Al llarg de la visita, la presidenta de la Diputació ha reiterat als representants municipals el suport de la institució als municipis de la demarcació, especialment als més petits, amb recursos econòmics i tècnics, i amb millores en infraestructures, per tal de contribuir a pal·liar els efectes de la Covid i, alhora, recuperar l'economia.

Etiqueta: 
Municipis
Galeria d'imatges
  • Carrer la Plana a la Torre de Fontaubella
  • Ajuntament de la Torre de Fontaubella
  • Carrer a Pradell
  • Futur magatzem a Pradell
  • A l'Ajuntament de Pradell